Charity Parties

Charity Flyer Totaal (620X874)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LATIN LIFE CHARITY PARTY 2013

Op zaterdag 12 oktober 2013 vondt de 3e editie van de Latin Life Charity Party plaats bij De Meijert in Mijdrecht. De opbrengst van de avond was bestemd voor Stichting Ambulance Wens, die laatste levenswensen van terminale patiënten verzorgd.

De Charity Party – die in samenwerking met Eye On Events werd verzorgd – was een bijzondere en afwisselende dansavond met de hele avond de beste Surinaamse, disco- en latin dansmuziek.
De live optredens werden geheel belangeloos verzorgd door:

– 2Remember
– Septeto Trio Los Dos
– Gerardo Rosales y Combo Mundial (with special guest Nils Fischer)

DJ Eric B en DJ SalsaLoco verzorgden de overige dansmuziek.

Flyer Latin Life Charity Party 2012 (klein)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATIN LIFE CHARITY PARTY 2012

Op vrijdag 21 december  2012 vondt de 2e editie van de Latin Life Charity Party plaats bij the Wet ’n Wild Social Club in Alphen aan den Rijn. Een dansavond met live artiesten die werd gekoppeld aan de actie van het Alphense Glazen Huis – en daarmee ook aan de landelijke Serious Request actie van 3FM – om geld in te zamelen voor het goede doel: het terugdringen van babysterfte.

Er werd de hele avond lekker gedanst in een gezellige sfeer en de live optredens werden geheel belangeloos verzorgd door:

– Francisco Bayon
– Julio Allendi
– Ary Fortes.

DJ Salsa Loco verzorgde de overige dansmuziek en de opbrengst van  € 550,- maakte onderdeel uit van de opbrengst van 3FM Serious Request.

Flyer buitenzijde kleinFlyer binnenzijde klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LATIN LIFE CHARITY PARTY 2011

Op vrijdag 28 oktober 2011 vond de 1e editie van de Latin Life Charity Party plaats bij Avifauna in Alphen aan den Rijn. Een dansavond met live artiesten om geld in te zamelen voor het goede doel: Stichting Ambulance Wens die laatste levenswensen vervult van terminale patienten.

Er werd de hele avond lekker gedanst in een gezellige sfeer en de live optredens werden geheel belangeloos verzorgd door:
– Denise Rivera
– Axioma
– Gatto Gabriel

– Young Livity
– Nilton Ramalho
– Gil Semedo
– Dircy Sil

DJ Jarzino en DJ Uankana verzorgden de overige dansmuziek en rond middernacht waren er bijzondere shows van Alex & Jacqueline Glijn, Salsaddiction en Ray Olyph & Marte Gatsonides. De opbrengst van de avond bedroeg € 5.500,- en is overgemaakt aan Stichting Ambulance Wens.